REDHOUSE KIDZ’DEN SAKLAMBAÇ SERİSİ: DİNOZOR NEREDE? ASLAN NEREDE?

REDHOUSE KIDZ’DEN BEBEKLER İÇİN HAREKETLİ KİTAPLAR!

 

BEBEKLERİN KIKIR KIKIR OKUYACAĞI BİR SERİ

 

 

Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) minik okurlarını hareketli kitaplarla buluşturuyor.Aslan Nerede? ve Dinozor Nerede? isimli iki kitaptan oluşan Saklambaç Serisi ile bebekler hem kitap okuyacak hem de oyun oynayacaklarSayfalarda gizlenen dinozor ve aslanı hareketli mekanizmaları oynatarak bulmaya çalışacaklar. Bu seri ile bebeğinizi kıkırdatacak eğlenceli bir saklambaç oyunu sizi bekliyor!

 

 

Redhouse Kidz’in (SEV Yayıncılık) geçtiğimiz yıl yayımlamaya başladığı, farklı tasarımları ve kaliteli baskılarıyla öne çıkan bebek kitapları, yepyeni bir hareketli kitap serisiylezenginleşiyor. İki kitaptan oluşan Saklambaç Serisi, bebeklerle kitap okumayı her zamankinden daha keyifli hale getiriyor.



 

SAYFALARDA SAKLAMBAÇ

Saklambaç Serisinin sayfalarında bir dinozor ve aslan gizleniyor. Acaba koltuğun arkasında mı? Ya da restoranda mı? Bebeğinizle birlikte hareketli sayfalardaki mekanizmaları oynatarak bir saklambaç oyunu oynayabilirsiniz. Dinozor Nerede? kitabında bebeğinize evde bulunan nesneleri gösterebilir, Aslan Nerede? kitabında ise dükkân adlarını ona tanıtabilirsiniz. 

 



KIKIRDATAN ÇİZİMLER

İki kitaptan oluşan bu seri, hem hareketli tasarımıyla bebeklerin dikkatini çekiyor, hem de esprili çizimleriyle onları kıkırdatıyorKitaplar kolayca yıpranmayacak, kalın karton sayfalardan oluşuyor. Ayrıca yuvarlatılmış kenarları sayesinde bebekler zarar görmeden kitapları karıştırabiliyor.



 

Künye:

Yazan ve Resimleyen: Lydia Nichols

Türü: Bebek Kitapları 

Yaş Grubu: 0 yaş ve üzeri

Ölçü: 16 x 16 cm

Sayfa Sayısı: 10

ISBN Dinozor Nerede?: 978-605-9781-96-1

ISBN Aslan Nerede?: 978-605-9781-95-4

Yorumlar

Popüler Yayınlar