Sevilen Klasik Masallar Yeniden Hayat Buluyor



Sevilen klasik masallar, hareketli sayfalarla yeniden hayat buluyor! Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan üç kitaplık Klasik Masallar serisinde, Altın Saçlı Kız ve Üç Ayı, Pinokyo ve Kırmızı Başlıklı Kız masalları canlı resimler ve kısa metinlerle anlatılıyor. Sayfalardaki hareketli parçalar sayesinde çocuklar basit dokunuşlarla sahneleri canlandırabiliyor

 

Çocuk kitaplarına farklı bir soluk kazandıran Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) bu kez yüzyıllardır dillerden düşmeyen masalları farklı bir tasarımla okurlarla buluşturuyor. Altın Saçlı Kız ve Üç Ayı, Pinokyo ve Kırmızı Başlıklı Kızdan oluşan üç kitaplık Klasik Masallar serisi ile çocuklar, klasik bir masal dinlemenin tadını çıkarıyor.

 

CANLI RESİMLER KISA METİNLER

Anneannesine yemek götüren Kırmızı Başlıklı Kız, yalan söyledikçe burnu uzayan Pinokyo ve bir ayı ailesinin evini keşfeden Altın Saçlı Kız’ın öyküleri, canlı resimler ve kısa bir metin ile anlatılıyor. 

 

Sayfalarda yer alan kapaklar ve hareketli parçalar sayesinde iki yaş ve üzeri çocuklar basit dokunuşlarla sahneleri canlandırabiliyor, dikkatleri dağılmadan masalları dinleyebiliyor.

 









Yorumlar

Popüler Yayınlar