Geçmişin Büyük Halkları


TARİHİN BÜYÜK UYGARLIKLARINI

MACERALI ÖYKÜLERLE KEŞFEDİN


Çocuklar, tarihin en merak uyandıran zamanlarını maceralı öyküler ve zengin bilgilerle keşfedecek! RedhouseKidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan üç kitaplık Geçmişin Büyük Halkları serisinde, okurlar, geçmiş zamanlara doğru keyifli bir yolculuğa çıkacak. Romalılar, Yunanlılar ve Mısırlılar isimli üç kitaptan oluşan seride, antik kentlerin sokaklarında gezecek, o dönemin yaşantısına dahil olacaksınız

 

 

Çocuk kitaplarına farklı bir soluk kazandıran Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) çocuk okurlarını bu kez keyifli bir zaman yolculuğuna çıkarıyorRedhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan ve üç kitaptan oluşan Geçmişin Büyük Halkları serisinde, tarihin en merak edilen zamanları, maceralı öyküler ve zengin bilgilerle anlatılıyor. 

 

ANTİK KENTLERDE DOLAŞIN

 

Romalılar, Yunanlılar ve Mısırlılar isimli üç kitaptan oluşan seride, milattan önceki dönemlere doğru keyifli bir yolculuğa çıkılıyor. Maceralı öykülerle tarih eğlenceli bir yolculuğa dönüşüyor; o günler yeniden yaşanıyor, adeta antik kentlerin sokaklarında geziliyor, sosyal yaşama dahil olunuyor.

 

TARİHİ EĞLENEREK KEŞFEDİN

 

Ayrıca her bölümün sonunda, öyküde geçen terimlerin açıklandığı ek bir bölüm bulunuyor. Buradaki açıklamaları okuyarak uygarlıkların sanat, ekonomi, askeri teşkilat, kültür ve toplum hayatı hakkında bilgi edinmek mümkün oluyor

 

Toplam üç kitaptan oluşan Geçmişin Büyük Halkları serisindeki her bir kitabın konuları şu şekilde:

 


Romalılar

Eski Roma’da, bir hırsızlık olayının yaşandığı villada genç çırak Numerio’yu izleyelim. Numerio, masum olduklarını kanıtlamayı ve suçluyu bulmayı başarabilecek mi?


Mısırlılar

Eski Mısır’da, genç zanaatkâr Sabu ile birlikte kralların mezarlarının bulunduğu vadide keşfe çıkalım. Sabu, kendisini ve bir hırsızı firavunun gazabından korumayı başarabilecek mi?



Yunanlılar

Antik Yunan’da, genç Olimpiyat koşucusu Andrippo için tezahürat yapalım. Andrippo galip gelerek Spartalı acımasız rakibini yenmeyi başarabilecek mi?






Yorumlar

Popüler Yayınlar